’s Molenaarsbrug biedt een rustige omgeving om zakelijke gesprekken te voeren.

Nico van Remundt

ZAKEN DOEN BIJ
'S MOLENAARSBRUG?

Wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw relaties, medewerkers of collega's? Wij luisteren graag naar uw wensen en vertellen u over onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zaken doen bij ’s Molenaarsbrug

Zaken doen tijdens een uitgebreide lunch met uw relatie of een zakelijk evenement in een uw eigen aparte ruimte? Kom binnen in de prettige ambiance van ons restaurant of bespreek één van onze zalen.

Klik hier voor de zakelijke brochure

Uw vergadering

Klik hier voor onze zakelijke brochure. Hierin treft u de zalen, onze capaciteit, de mogelijke opstellingen en vergaderarrangementen. U bent ook van harte welkom om langs te komen. Wij laten u graag de zalen en terras zien en maken graag een programma op maat. Uw zakelijke lunch

Bij ’s Molenaarsbrug kunt u de tijd nemen voor uw zakelijke lunch, of juist een kiezen voor een snelle lunch. Wij serveren naar keuze een lunch á la carte of een menu bestaande uit één tot drie gangen. Onze chefs zorgen voor een vlotte doorstroom van uw gerechten. Zo kunt zelf bepalen hoe lang uw zakenlunch mag duren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Of bel ons even van tevoren zodat wij een mooie tafel voor u kunnen klaarzetten en uw gewenste eindtijd in de gaten kunnen houden. 

 

Uw zakelijke evenement

Of het nu gaat om een interne bedrijfspresentatie, een onthulling of een afscheidsreceptie van een collega, ’s Molenaarsbrug biedt u een unieke locatie. Wij beschikken over drie zalen met een capaciteit variërend van acht tot tweehonderd personen. In overleg kunt u gebruik maken van onze vergaderhulpmiddelen.

 

Floating dinner

Op deze mooie werkdagen zijn wij ook toe aan verkoeling. Hier en daar een zuchtje wind over het water doet ons goed. Even onthaasten en genieten van de omgeving met een heerlijk drankje in de hand. Ben je opzoek naar een uitje voor collega's, of gewoon even brainstormen op het water? Ons welbekende floating dinner arrangement is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Startend met een heerlijk, verkoelend drankje en vervolgens 2 uur lang varen met uw privé kapitein. De rustgevende omgeving en het kabbelende water zorgden voor de perfecte setting om nieuwe ideeën te laten stromen en onze creativiteit de vrije loop te laten. Aan boord kan er een drankje besteld worden. De prachtige loungeboot van onze eigen kapitein heeft een lichte overkapping, waardoor er ook met iets minder weer gevaren kan worden. Na 2 uur lang te hebben gevaren, keren jullie terug naar restaurant 's-Molenaarsbrug voor een heerlijk 3-gangen diner.

Meer weten? Neem gerust contact op via info@molenaarsbrug.nl of bel naar naar 0172-432087

 

Overige vragen?

Heeft u vragen of wilt u het vergaderarrangement reserveren? Neem dan contact op met Lindy, Naomi of Seraja om uw wensen te bespreken. Bel naar 0172-432087 of stuur een mail naar info@molenaarsbrug.nl. Wij helpen u graag!

Nieuws

Meer nieuws