Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

ZAKEN DOEN BIJ
'S MOLENAARSBRUG?

Wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw relaties, medewerkers of collega's? Wij luisteren graag naar uw wensen en vertellen u over onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zaken doen bij ’s Molenaarsbrug

Zaken doen tijdens een uitgebreide lunch met uw relatie of een zakelijk evenement in een uw eigen aparte ruimte? Kom binnen in de prettige ambiance van ons restaurant of bespreek één van onze zalen.

Klik hier voor de zakelijke brochure

Uw vergadering

Klik hier voor onze zakelijke brochure. Hierin treft u de zalen, onze capaciteit, de mogelijke opstellingen en vergaderarrangementen.Uw zakelijke lunch

Bij ’s Molenaarsbrug kunt u de tijd nemen voor uw zakelijke lunch. Wij serveren naar keuze een menu bestaande uit één tot drie gangen. Onze chefs zorgen voor een vlotte doorstroom van uw gerechten. Zo kunt zelf bepalen hoe lang uw zakenlunch mag duren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Uw zakelijke evenement

Of het nu gaat om een interne bedrijfspresentatie, een onthulling of een afscheidsreceptie van een collega, ’s Molenaarsbrug biedt u een unieke locatie. Wij beschikken over drie zalen met een capaciteit variërend van acht tot tweehonderd personen. In overleg kunt u gebruik maken van onze vergaderhulpmiddelen.

 

Overige vragen?

Heeft u vragen of wilt u het vergaderarrangement reserveren? Neem dan contact op met Lindy, Naomi of Seraja om uw wensen te bespreken.

Nieuws

Meer nieuws