Het vernieuwde 's Molenaars is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn.

Tim Coronel

Jullie huwelijk bij
’s Molenaarsbrug?

Wilt u de mooiste dag van uw leven onvergetelijk maken? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Neem contact met ons op

Uw huwelijk bij ’s Molenaarsbrug

Bent u op zoek naar een unieke locatie om te trouwen of om uw huwelijk opnieuw te vieren? Geniet bij ’s Molenaarsbrug van de mooiste dag van uw leven!

3K4A4908-2 (1).jpg

‘s Molenaarsbrug

Restaurant ’s Molenaarsbrug is een karakteristiek pand op een unieke locatie. Met een terras aan het water, een sierlijk balkon en het kenmerkende torentje heeft ‘s Molenaarsbrug voldoende mogelijkheden voor binnen- en buitenfotografie. Onze trouwzaal biedt ruimte aan ongeveer tachtig personen. Maar u kunt er ook voor kiezen een deel van uw dag buiten op ons terras door te brengen.

 

Trouwen aan het water

Hoe fantastisch zou het zijn om onder een helderblauwe hemel uw trouwfeest te vieren? Op ons terras is hier alle mogelijkheid toe. Geniet samen met familie en vrienden van een diner met uitzicht over het water. Of maak uw dag extra bijzonder door te arriveren per boot. Elke bruiloft of trouwfeest is uniek. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw dromen.

 

Bereikbaarheid

’s Molenaarsbrug ligt aan de rand van Alphen aan den Rijn en is via de ringweg goed aan te rijden. Naast het restaurant is een gratis parkeergelegenheid. Ook iets verderop in de straat is er plaats voor uw auto.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Lindy, Naomi of Seraja bij 's Molenaarsbrug om uw wensen te bespreken of een rondleiding aan te vragen.

 

Nieuws

Meer nieuws