Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

Floating Dinner arrangement

 

FLOATING DINER

Op deze mooie dagen zijn wij toe aan verkoeling. Hier en daar een zuchtje wind over het water doet ons goed. Even onthaasten en genieten van de omgeving met een heerlijk drankje in de hand?

Startend met een heerlijk, verkoelend welkomstglas Prosecco en vervolgens 2 uur lang varen met uw privé kapitein. Aan boord kan er een drankje besteld worden. De prachtige loungeboot van onze eigen kapitein heeft een lichte overkapping, waardoor er ook met iets minder weer gevaren kan worden. Na 2 uur lang te hebben gevaren, keren jullie terug naar restaurant 's-Molenaarsbrug voor een heerlijk 3-gangen diner.

Dit arrangement is vanaf 6 personen, tot maximaal 12 personen te reserveren voor €110,00 per persoon. Vanaf een groot gezelschap v.a 18 personen kan er een 2e boot gehuurd worden (maximaal 24).

Meer weten? Neem gerust contact op!
info@molenaarsbrug.nl

Afbeelding2.jpg

billboard floating dinner.jpg