Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

WERKEN BIJ 'S MOLENAARSBRUG

Op de hoek van de Heimanswetering en de Oude Rijn ligt restaurant ’s Molenaarsbrug, een karakteristiek pand op een unieke locatie. Wij zijn er voor een verrukkelijke lunch, een heerlijk avondje uiteten, een uitgebreide zakenlunch of –bijeenkomst, uw huwelijk of uw privéfeest. U kunt natuurlijk ook zomaar een keertje aan komen varen en uw boot aanleggen aan ons sfeervolle terras.

Hieronder vind je een overzicht van onze actieve vacature(s). Staat jouw functie er niet bij, maar wil je heel graag bij ons werken? Misschien kom je een leuke vacature tegen bij Wet ‘n Wild of Maggie Blue. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar Quincy@molenaarsbrug.nl. Wil je liever bellen of WhatsAppen? Dit kan via 0635603793.

 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

We zijn op zoek naar een ervaren Zelfstandig Werkend Kok met bij voorkeur aantoonbare werkervaring in een restaurant met focus op de Franse keuken. Als Zelfstandig Werkend Kok werk je in een ervaren en gepassioneerde keukenteam en ben je verantwoordelijk voor het bereiden en presenteren van authentieke gerechten met een creatieve twist. Je werkt onder leiding van de Chef Kok en draagt bij aan het handhaven van de hoge culinaire standaarden van het restaurant. Jouw passie als Zelfstandig Werkend Kok voor de Franse keuken en jouw vakmanschap dragen bij aan een onvergetelijke gastronomische ervaring voor onze gasten. Je bent in staat om onder druk te presteren en te werken in een dynamische omgeving. Je bent flexibel inzetbaar, inclusief avonden, weekenden en feestdagen. Creatief, gepassioneerd en gedreven om gastronomische hoogstandjes te creëren.

Wil je meer weten? Klik op de ‘zelfstandig werkend kok’ titel voor de vacature!

Remco zwk.jpg

 

GASTVROUW/GASTHEER

We zijn op zoek naar gastvrouwen en gastheren (parttime, fulltime en oproepkrachten)! Ben je sociaal, heb je overzicht, ben je stressbestendig en enthousiast en heb je veel plezier in het werk als gastvrouw/gastheer? Ben je in de avonden en weekenden beschikbaar? Dan maken wij erg graag kennis met je! We verwachten dat je horeca skills hebt, liefde voor mensen en affiniteit met wijn en spijs. Bij ’s Molenaarsbrug kan je hier namelijk volop mee aan de slag. Tijd voor de gasten, persoonlijk contact, adviseren van de gasten en mensen laten genieten is als gastvrouw/gastheer bij ‘s Molenaarsbrug één van de belangrijkste punten. Door de heerlijke gerechten, fantastische ambiance en de begeleiding van de gasten door het bedienend personeel proberen wij de gasten een mooie tijd te bezorgen. Als gastvrouw/gastheer krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen tafels en assisteer je jouw collega’s.

Wil je meer weten? Klik op de ‘gastvrouw/gastheer’ titel voor de vacature!

SB-1 (1).jpg

Nieuws

Meer nieuws