’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Uw privéfeest bij
’s Molenaarsbrug?

Wilt u van uw feest een wel heel bijzondere dag maken? Wij horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u over onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Uw privéfeest bij ’s Molenaarsbrug

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw jubileum, verjaardag of andere aangelegenheid? Geniet bij ’s Molenaarsbrug samen met vrienden en familie van een compleet verzorgde dag.

Smolenaarsbrug - wedding - 11 september 2021-11.jpg

Een feest dat bij u past

Ons restaurant beschikt over meerdere feestzalen en een gezellig terras die u naar eigen wens kunt inrichten. Wij dragen zorg voor een feest dat bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een high tea, lunch, borrel, lopend buffet, barbecue, (walking)diner of bruisend feest. Wilt u toch net iets anders? Wij helpen u graag bij het waarmaken van uw wensen.

 

Bereikbaarheid

’s Molenaarsbrug ligt aan de rand van Alphen aan den Rijn en is via de ringweg goed aan te rijden. Naast het restaurant is een gratis parkeergelegenheid. Ook iets verderop in de straat is er plaats voor uw auto.

 

Meer informatie?

Neem contact op met Lindy, Seraja of Naomi bij 's Molenaarsbrug om uw wensen te bespreken of een rondleiding aan te vragen.

Nieuws

Meer nieuws