Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

Alphens Restaurantweek 2021

Van donderdag 28 oktober tot en met zondag 7 november 2021 doet 's Molenaarsbrug weer mee met Alphens Restaurantweek. 

De chef-kok heeft speciaal voor Alphens Restaurantweek een prachtig en smaakvol menu samengesteld. Plsaats een reservering via Alphens Restaurantweek en geniet van een héérlijk uitgebreid 5-gangen menu voor maar € 35,- per persoon. 

 

Voorgerecht
Kalfsstaartstuk, b.g.e. & basilicum dressing
Kalfsstaartstuk van de Big Green Egg geserveerd met croutons en basilicum dressing
(mosterd, eieren, sulfiet, gluten)

Tussengerecht 1
Courgettesoep, pesto & gerookte zalm
Licht gebonden courgettesoep met basilicum pesto en gerookte zalmsnippers
(lactose, sulfiet)

Tussengerecht 2
Kabeljauwloin, peulen & zontomaat beure blanc
Op de huid gebakken kabeljauwloin met peulen en gepofte gele paprika, verrijkt met zongedroogde tomaten beurre blanc saus
(lactose, vis, sulfiet)

Hoofdgerecht
Runder entrecote, snijbonen & zwarte peper jus
Gebakken runder entrecote met snijbonen en gebakken rode uien geserveerd met zwarte peper jus
(lactose, sulfiet)

Nagerecht
Kokos, mango & passievruchten saus
Kokos panna cotta met pandan kokos crunch, mango sorbet en passievruchten saus
(lactose en glutenvrij)