Nergens anders in Alphen aan den Rijn krijg je zo’n menu als bij ‘s Molenaarsbrug.

Jessica Chang Sing

Alphens Restaurantweek 2021

Van donderdag 28 oktober tot en met zondag 7 november 2021 doet 's Molenaarsbrug weer mee met Alphens Restaurantweek. 

De chef-kok heeft speciaal voor Alphens Restaurantweek een prachtig en smaakvol menu samengesteld. Plsaats een reservering via Alphens Restaurantweek en geniet van een héérlijk uitgebreid 5-gangen menu voor maar € 35,- per persoon. 

 

Voorgerecht
Kalfsstaartstuk, b.g.e. & basilicum dressing
Kalfsstaartstuk van de Big Green Egg geserveerd met croutons en basilicum dressing
(mosterd, eieren, sulfiet, gluten)

Tussengerecht 1
Courgettesoep, pesto & gerookte zalm
Licht gebonden courgettesoep met basilicum pesto en gerookte zalmsnippers
(lactose, sulfiet)

Tussengerecht 2
Kabeljauwloin, peulen & zontomaat beure blanc
Op de huid gebakken kabeljauwloin met peulen en gepofte gele paprika, verrijkt met zongedroogde tomaten beurre blanc saus
(lactose, vis, sulfiet)

Hoofdgerecht
Runder entrecote, snijbonen & zwarte peper jus
Gebakken runder entrecote met snijbonen en gebakken rode uien geserveerd met zwarte peper jus
(lactose, sulfiet)

Nagerecht
Kokos, mango & passievruchten saus
Kokos panna cotta met pandan kokos crunch, mango sorbet en passievruchten saus
(lactose en glutenvrij)