’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Heerlijk 5-gangen menu maand oktober

Onderstaand treft u ons 5-gangen specialiteiten menu voor de maand oktober. Gedurende de Corona sluitingserveerden wij een soortgelijk menu aan huis. Voor even waren onze gasten hun eigen chef én gast. Alle instructies en ingrediënten zaten bij de box waar enkel alleen nog definishing touch aan gegeven moest worden.Nu we weer open mogen serveren wij dit menu als specialiteiten menu voor de maand oktober en mag u gewoon weer (enkel) gast zijn ♥ 5 gangen diner € 39,50 per persoon

Voorgerecht:
GEROOKTE ZALM, TONIJN & SAFFRAAN
Huisgerookte zalm met créme fraiche-dille bavarois, in sesamzaad gebakken tonijn verijkt met een saffraan mayonaise
(vis, eieren, sulfiet, mosterd, sesam, lactose)

Tussengerecht 1:
POMPOENSOEP, PANCETTA & TIJM
Licht afgebonden pompoensoep met uitgebakken pancetta en gegarneerd met tijm
(lactose)

Tussengerecht 2:
ZEEBAARS, BIMI & ZONTOMATENSAUS
Gegrilde zeebaars met gestoofde bimi en in kurkuma gebraiseerde baby mais vergezeld van een zongedroogde tomatensaus
(vis, lactose. sulfiet)

Hoofdgerecht:
HERTENRUGFILET, HETE BLIKSEM & WILD JUS
Gebraden hertenrugfilet, stamppot van aardappel, appel en gebakken uien, verrijkt met pastinaak, stoofpeer en jus van spek, champignons en zilverui
(lactose, sulfiet)

Nagerecht:
CLAFOUTIS, BUTTERSCOTCH & KANEEL PANNACOTTA
Clafoutis van kersen met boter-karamelsaus, kaneel pannacotta en chocolade crumble vergezeld van een bol yoghurt amarenenkersen ijs
(lactose, sulfiet, eieren, noten, gluten)