Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

Reserveren bij ‘s Molenaarsbrug

Reserveren voor een heerlijk avondje uiteten? Vul onderstaand formulier in om een tafeltje te reserveren bij ’s Molenaarsbrug.

Reserveringen welke binnen 24 uur plaats vinden kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden.

 

Zakelijk reserveren

Wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw relaties, medewerkers of collega's? Neem contact op met Selina Kalkhoven via info@molenaarsbrug.nl of neem contact op via 0172 - 432087

 

Privé reserveren

Wilt u van uw feest of bruiloft wel heel bijzondere dag maken? Neem contact op met Selina Kalkhoven via info@molenaarsbrug.nl of neem contact op via 0172 - 432087.

LET OP:

In verband met de beperkingen vanwege het corona virus is reserveren verplicht op dit moment. Zowel binnen als buiten hanteren wij een reserveringsplicht voor uw en onze rust en veiligheid. 

Wij kunnen voor u OF binnen OF buiten een tafel reserveren. Door de beperkingen hebben wij geen mogelijkheid om voldoende ruimte achter de hand te houden als bijvoorbeeld het weer omslaat. Dit betekend dat wanneer u een tafel binnen heeft gereserveerd, u niet naar buiten kan en vice versa. Onze excuses voor het ongemak.

Graag verzoeken wij u, om bij uw reservering, aan te geven of u buiten of binnen wenst te zitten. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Nieuws

Meer nieuws