Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

Gastheer Fritz klaar voor opening 's Molenaarsbrug

Zondagmiddag werd in restaurant 's Molenaarsbrug hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. De komende dagen worden de laatste voorbereidingen gedaan, want donderdag 12 oktober heropent het restaurant na een flinke verbouwing.

Gastheer Fritz Brandstatter zal voor bezoekers 's middags en 's avonds het aanspreekpunt worden van 's Molenaarsbrug. Brandstatter is bovendien al een bekend gezicht in het Alphense horecaleven. "Dertien jaar lang heb ik bij Van der Valk gewerkt en de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij ALFREDS", vertelt Brandstatter. "Inmiddels vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe uitdaging en bleek de combinatie met 's Molenaarsbrug een goede."

De verbouwing in het restaurant is helemaal afgerond en het team is klaar voor de heropening. Maandagavond wordt het proefdiner gehouden voor vrienden en familie. "Hierna zullen we met het team bij elkaar zitten en zal blijken wat we nog kunnen verbeteren voor 12 oktober. Denk hierbij aan verbeteringen in de bediening, maar ook aan de presentatie van gerechten." 

Alphens Restaurantweek
Het team van 's Molenaarsbrug heeft flink moeten aanpoten om op tijd klaar te zijn voor de Alphens Restaurantweek van 19 tot en met 29 oktober. "De restaurantweek is heel geschikt om Alphen kennis te laten met het vernieuwde restaurant. 's Molenaarsbrug was toe aan een verjonging van het publiek en tijdens het evenement krijgen wij de kans om ons te presenteren", aldus Brandstatter. 

Mensen zijn nieuwsgierig naar het vernieuwde restaurant, merkt ook het team van 's Molenaarsbrug. Volgens Brandstatter zijn er al aardig wat reserveringen binnen voor de komende weken. "Tijdens de Alphens Restaurantweek wordt het lekker druk. Wij zijn er ieder geval klaar voor om ons de komende tijd aan het Alphense publiek te bewijzen!"