Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden. 

De HAL-holding is voor een groot deel in handen van de familie van der Vorm, ooit eigenaar van de Holland Amerika Lijn. Na verkoop van de rederij werd met de opbrengst een investeringsmaatschappij gesticht met de naam die herinnert aan het roemruchte verleden.

Het pand is nu in beheer van Sectie5. Zij hadden grootste plannen met het winkelcentrum maar daar kwam het steeds niet van. Sinds kort stond het pand weer in de verkoop maar dat is nu definitief verkocht.

 "De Aarhof is het laatste wat we nog rond moesten krijgen voor het Alphense centrum en dat is nu gelukt.", legt Gerard van As uit. Woensdagmiddag om 14:00 uur is een persmoment waar de nieuwe eigenaar en de plannen bekend worden gemaakt.

In een eerste reactie laat wethouder stadshart Gerard van As verheugd te zijn om de plannen te presenteren. “De Aarhof is verkocht aan een eindbelegger. Ik ben er van overtuigd dat zij er iets moois van maken wat aansluit bij de rest van de Lage Zijde. De HAL is een degelijke partij, met voldoende kapitaal om er echt iets moois van te maken". 

In het centrum wordt nu druk gebouwd aan de nieuwe bibliotheek en de nieuwe huizen bij het Aarkadekwartier.