We hebben na het prikken van onze trouwdatum als eerst ’s Molenaarsbrug gebeld.

Linda de Hoogh-Terwee

Vier Kerst met ons Be Your Own Chef menu

"It's beginning to look a lot like Christmas!"

Wij zijn voor onverwachte noodzakelijke vragen over uw bestelling bereikbaar via 0627558571

Ook dit jaar bieden wij opnieuw tijdens de kerstdagen de mogelijkheid om een
luxe 5-gangen menubox voor thuis te bestellen.

Kerst is de tijd om thuis met uw gezin of uw vrienden een fijne avond te hebben en samen heerlijk te dineren. Aangezien u deze tijd het liefste met hen besteed in plaats van in de keuken, zorgen wij ervoor dat u met onze thuiskook menubox alleen nog de puntjes op de i hoeft te zetten. 

Hierbij zal voor het diner alleen nog een finishing touch nodig zijn en natuurlijk de opmaak van de borden. Zo kunt u een prachtig 5-gangen diner verzorgen voor uzelf en uw gezelschap. Het is tevens mogelijk om het menu uit te breiden met een heerlijk bijpassend wijnarrangement.

De thuiskook menu's kunnen bezorgd worden op zondag 24 december tussen 12.00 en 15.00 uur. De menuboxen zijn zo gemaakt dat ze tot en met dinsdag 26 december bereid kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de thuiskook box zelf bij ons op te komen halen tussen 12.00 en 15.00 uur.

Het thuiskook menu a €69,- p.p. is te bestellen op onze bestelwebsite.

Ga naar de bestelwebsite

P.S. Ons restaurant is i.v.m. de feestdagen gesloten van 24 december 2023 tot en met 26 december 2023 & tussen 31 december t/m 4 januari 2024. Wij hopen u vanaf 5 januari 2024 weer te mogen ontvangen. We wensen u alvast fijne feestdagen toe.

Team ‘s Molenaarsbrug

post2 - FEED.jpg