Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

Vier Kerst 2022 met 's Molenaarsbrug - UITVERKOCHT

UPDATE:

Beste Gast, 
De verkoop van ons 5-gangen'Be your own Chef' thuiskookmenu is gesloten en het bestellen van de menubox is niet meer mogelijk. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact op via info@molenaarsbrug.nl. We wensen u hele fijne feestdagen toe. Vriendelijke groet,
Team 's Molenaarsbrug
------------

"It's beginning to look a lot like Christmas!"

Ook dit jaar bieden wij tijdens de kerstdagen de mogelijkheid om een luxe 5-gangen menubox voor thuis te bestellen.

Kerst is de tijd om thuis met uw gezin of uw vrienden een fijne avond te hebben en samen heerlijk te dineren. Aangezien u deze tijd het liefste met hen besteed in plaats van in de keuken, zorgen wij ervoor dat u met onze thuiskook menubox alleen nog de puntjes op de i hoeft te zetten. 

Hierbij zal voor het diner alleen nog een finishing touch nodig zijn en natuurlijk de opmaak van de borden. Zo kunt u een prachtig 5-gangen diner verzorgen voor uzelf en uw gezelschap. 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een mooi bijpassend wijnarrangement en/of onze heerlijke huisgemaakte boterkoek erbij te bestellen.

De thuiskook menu's kunnen bezorgd worden op zaterdag 24 december tussen 12.00 en 15.00 uur. De menuboxen zijn zo gemaakt dat ze tot en met maandag 26 december bereid kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk om de thuiskook box zelf bij ons op te komen halen tussen 12.00 en 15.00 uur.

Instructievideo

 

Ons restaurant is i.v.m. de feestdagen gesloten tussen 23 december 2022 tot en met 5 januari 2023.
Wij hopen u vanaf 6 januari 2023 weer te mogen ontvangen.

We wensen u fijne feestdagen toe.