Zoals u van ons gewend bent, wordt er elke maand een nieuw specialiteitenmenu geïntroduceerd. Onze Chef-Kok stelt met zijn keukenbrigade een heerlijk diner samen dat bestaat uit 5 gangen en een amuse van het huis. U bestelt dit menu voor een aantrekkelijke prijs van €49,50 per persoon.
Voorgerecht:
KOOLVIS | LIMOEN & BOSUI
Koolvis | ceviche | limoen | bosui | borage | rode ui | citroen vinaigrette
(vis)
Tussengerecht 1:
TOM KHA KAI | CITROENGRAS & RODE PEPER
Tom kha kai soep |gerookte kipfilet | |kastanjechampignons | limoenzestes|
( lactose)
Tussengerecht 2:
RODE MULFILET | GELE COURGETTE & LAMSOREN
Rode mul | gele courgette | langoustinesaus | lamsoren
( vis | lactose | schaaldieren | sulfiet )
Hoofdgerecht:
RUNDERBAVETTE | GROVE MOSTERD & PASTINAAK
Runderbavette | babymais | pastinaakcrème | jalapeño | grove mosterd-dragon jus
(lactose | mosterd | sulfiet )
Nagerecht:
WATERMELOEN | CHOCOLADE & LIMONCELLO
Watermeloen bavarois | watermeloensoep | chocolademousse | limoncello sorbet
(lactose | gluten |eieren)
Wenst u bij de gerechten bijpassende wijnen? Het is mogelijk een 3- of 4-glazen wijnarrangement te bestellen:
3-glazenwijnarrangement €23,00 of 4-glazenwijnarrangement €30,00