We hebben na het prikken van onze trouwdatum als eerst ’s Molenaarsbrug gebeld.

Linda de Hoogh-Terwee

SPECIALITEITEN MAAND MENU MAART

Zoals u van ons gewend bent, wordt er elke maand een nieuw specialiteitenmenu geïntroduceerd. Onze Chef-Kok stelt met zijn keukenbrigade een heerlijk diner samen dat bestaat uit 5 gangen en een amuse van het huis. U bestelt dit menu voor een aantrekkelijke prijs van €49,50 per persoon.

 

Vijf heerlijke gerechten 
Voorgerecht | TONIJN, WASABI & SESAM
Tonijn op twee manieren bereid geserveerd met een zoetzuur van wortel en rettich,
edamame boontjes, radijs, sesamkletskop en een wasabi mayonaise.

Tussengerecht  1| MOSTERD, KATENSPEK & BIESLOOK
Licht gebonden mosterdsoep met uitgebakken katenspek en fijngesneden bieslook.

Tussengerecht 2 | ZEEBAARS, CITROENGRAS & COURGETTE
Gegrilde zeebaars met een risottokoek, courgette, babymais en een saus van citroengras.

Hoofdgerecht | TOURNEDOS, PAKSOI & PAPRIKA
Gebakken tournedos met bospeen spaghetti, rode ui, paksoi en een saus van paprika en oregano.

Nagerecht | KOKOS, CHOCOLADE & LIMONCELLO
Kokos-chocolade cheesecake met amarena kersen, kokostuille. rood fruit coulis, gel van limoen en limoncello sorbetijs


Wijnarrangement
Wist u dat u bij dit heerlijke menu een passend wijnarrangement kunt bestellen? Wij verzorgen bij elke gang een wijn die perfect aansluit bij de smaken van het gerecht. U heeft de keuze om een 3 of 4 glazen arrangement te bestellen. Voor 3 glazen betaallt u €23,00 en voor 4 glazen betaalt u €30,00. Bent u de Bob? Dan kunt u een half wijnarrangement bestellen. 

Wilt u genieten van ons heerlijke maandmenu, dan kunt u een tafeltje online reserveren 
of bellen naar 0172-432087

Specialiteiten menu maart 2024.pdf