Zoals u van ons gewend bent, wordt er elke maand een nieuw specialiteitenmenu geïntroduceerd. Onze Chef-Kok stelt met zijn keukenbrigade een heerlijk diner samen dat bestaat uit 5 gangen en een amuse van het huis. U bestelt dit menu voor een aantrekkelijke prijs van €49,50 per persoon.
Voorgerecht:
GEROOKTE ZALM | KROKANTE TORTILLA & GELE BLOEMKOOL CRÈME
Gerookte zalm | krokante tortilla | gele bloemkool crème | crème fraiche-dille
| pannacotta | (vis | lactose | mosterd | eieren)
Tussengerecht 1:
COURGETTE SOEP | TRUFFEL-HONING & QUINOA
Courgette soep| truffel-honing | krokante quinoa
(lactose)
Tussengerecht 2:
COQUILLE |GELE WITLOF & GROENE KRUIDEN SAUS
Gebakken coquille | gele witlof | wortel spaghetti | groene kruiden saus
(schelpdieren | lactose)
Hoofdgerecht:
KALFSRIB EYE | CHERRY TOMAAT & ZWARTE PEPER JUS
Kalfsrib Eye | Cherry tomaat | courgette |groene asperges | Zwarte peper jus |
(lactose)
Nagerecht:
AARDBEIEN | ROMANOFF ESPUMA & YOGHURT IJS
Aardbeien | Romanoff espuma | yoghurt ijs
(lactose | gluten | eieren)
Wenst u bij de gerechten bijpassende wijnen? Het is mogelijk een 3- of 4-glazen wijnarrangement te bestellen:
3-glazenwijnarrangement €23,00 of 4-glazenwijnarrangement €30,00