Na een klein jaar steeds genoten te hebben van de heerlijke thuismenu's verlangen wij weer naar het uiteten gaan in restaurant 's Molenaarsbrug. Genieten op het terras met een drankje en hapje en bij minder weer binnen.

Frank en Thea Betcke

"Be your own chef"

met het thuisbezorgd menu van ’s Molenaarsbrug!

 

’s Molenaarsbrug bezorgt elke vrijdag, zaterdag en zondag (en donderdag 13 mei Hemelvaart) hun heerlijke 5-gangen menu van €39,50 per persoon bij u thuis. De koks hebben de eerste stappen gezet, u doet thuis de finishing touch! Het menu wordt geleverd met een leuke beschrijving en een video met uitleg van de chef-kok! Ontzettend leuk om te doen, nog leuker om van te genieten! 

Uw avond kan helemaal afgemaakt worden met een heerlijk wijn arrangement! Wij serveren graag 3 bijpassende flessen wijn voor bij uw diner. De prijs voor 3 mooie, bijpassende wijnen is € 39,50. 

Het menu voor de gehele maand mei is inmiddels vastgesteld. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

1. Plaats een bestelling via onze bestelwebsite, klik hier 

2. Belangrijk!! Gezien de intensieve voorbereiding van het menu kan het menu tot de dag ervoor besteld worden. Bestellingen voor dezelfde dag zijn helaas niet mogelijk. Dus wilt u vrijdag het menu bezorgd krijgen? Dan ontvangen wij uw bestelling graag donderdag voor 23:59 uur. 

3. De bestelling is geplaatst en wij bezorgen het op de gewenste dag tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Belangrijk! Wij kunnen géén precieze bezorgtijd aangeven. Mocht u tussen 16.00 uur en 18.00 uur niet thuis kunnen zijn is het mogelijk om het pakket op te halen bij 's Molenaarsbrug tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat. 

4. Vervolgens mag u thuis het menu gaan bereiden. Onder behulp van een duidelijke schriftelijke beschrijving en/of een film waarbij de chef kok u stap voor stap door het proces begeleid. Koken en dineren! Wij hopen dat u hier heel veel plezier van gaat hebben en heerlijk gaat genieten! 

Klik hier voor een voorbeeld van een instructiefilmpje zodat u alvast een beeld kan krijgen van uw taken als chef!

Vragen? Wij zijn bereikbaar op 0172432087, of info@molenaarsbrug.nl

 

 

 

Nieuws

Meer nieuws