’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

WildDagen

WILDDAGEN 16-24 oktober

Het wildseizoen is bijna begonnen!
Bekijk hier onze speciale wild gerechten die wij serveren van 16 t/m 24 oktober.

~ Voorgerechten ~

•DUIFFILET, WILDE PERZIK & POMPOEN € 13,-
Gerookte duiffilet, wilde perzik, honing, port, gefrituurde pompoen, chiogga biet en passievrucht.

•HERTENBOUT, BACON & WHISKEY € 13,-
Hertenbout bereid op de Big Green Egg, bacon, hazelnoot, whiskey en tijm

~ Hoofdgerechten ~

•HAZENBOUT, DOPERWTEN & VIJGEN € 26,-
Gestoofde hazenbout, doperwten puree, paddenstoelen, shropshire blue kaas, citroen en vijgen

•WILDE EEND, MANGO-CRANBERRYGEL & MADARIJNJUS € 26,-
Op het karkas gebraden wilde eend, pompoen mousse, mango-cranberrygel, romanesco en een jus verrijkt met mandarijn

Wij ontvangen jullie graag!

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.