Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

Wijn als kerstcadeau

Zoekt u nog een leuk kerstcadeau? 

Wist u dat wij naast onze kerstmenu's ook prachtige en exclusieve wijnen verkopen? 

Deze zij niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen! Ook kunt op deze manier zelf een wijnarrangement voor uw kerstdiner samenstellen. Voor bestellingen kunt u terecht via onze bestelsite: https://molenaarsbrug.sitedish.shop/

 

Uiteraard helpen wij u bij vragen graag verder via: 0687002380 of onze mailadres: info@molenaarsbrug.nl

 

Veuve Clicquot Brut € 74,50

De bekende champagne van Veuve Clicquot. Je ruikt een mooie balans tussen fruitige aroma’s van de druivenrassen en de geroosterde aroma’s van de rijping op de fles. Deze champagne is heerlijk als aperitief en vormt een mooie toevoeging op visgerechten of eend.

Foto Veuve Clicquot Brut

Amarone della Valpolicella € 50,00

De Villa Loren Amarone delle Valpolicella is een Amarone. De druiven worden in gecontroleerde magazijnen gedroogd tot januari. In januari worden de druiven/rozijnen geperst. De wijn rijpt daarna 24 maanden op eikenhout. De wijn is robijnrood in het glas met in de neus hints van zwarte bes, kers, chocolade en rozijnen. De Villa Loren past past perfect bij rijke pastagerechten, wild en gegrild of gestoofd rood vlees en ook bij volwassen kazen.

Foto Amarone della Valpolicella

Panamera Chardonnay € 26,00

Een Amerikaanse Chardonnay met in de geur prachtige aroma's van appel, abrikozen, vanille en kaneel. Ook de smaak is helemaal fantastisch, rijp en vol met mooie tonen van vanille, geel fruit en rijpe abrikozen. Deze wijn is heerlijk voor een avond op de bank, maar ook geschikt als begeleider van een mooi gerecht. Denkend aan zalm gerechten, gevogelte en natuurlijk zachte kazen.

Foto Panamera Chardonnay

Chateau Poujeax € 74,50

Deze Chateau Poujeax uit 2009 is een heerlijke rode wijn met in de neus zwarte bessen, wierook en specerijen. De 50% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot en overige 10% van zowel Cabernet Franc en Petit Verdot zorgen een volle body en hebben een uitstekende fruit intensiteit zuiverheid en lengte. De wijn gaat perfect samen met rood vlees.

Foto Chateau Poujeax

Aotearoa Sauvignon Blanc € 28,00

Bij het inschenken van deze typische Sauvignon Blanc zien we direct de bleek gele kleur met een licht groene omranding. De frisse herkenbare geuren van vers gemaaid gras is het eerste wat opvalt. In de smaak valt passievrucht en limoen direct op. Heerlijk om te serveren bij visgerechten en wit vlees.

Foto Aotearoa Sauvignon Blanc
 

Chateau d'Escurac € 48,00 

De Chateau d'Escurac is een stevige wijn, afkomstig uit Frankrijk. Een rode wijn met de herkomstaanduiding Medoc met de beste druiven uit 2009, namelijk 50% Merlot en 50% Pinot Noir. Gaat uitstekend samen met rood vlees.

Foto Chateau d'Escurac