’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Voor even de chef én de gast bij ’s Molenaarsbrug

Na leuke en enthousiaste reacties op het eerste menu, is het team van Restaurant ’s Molenaarsbrug aan de slag gegaan met nieuwe gerechten. “Het verzinnen van een nieuw menu is het makkelijkst. Dat kan binnen tien minuten gebeurd zijn. Maar dan moet het nog uitgevoerd worden. Dit duurt twee á drie dagen”, vertelt Tjeerd.

Op zaterdag- en zondagmiddag bezorgt ’s Molenaarsbrug alles bij jou thuis voor een heerlijk vijfgangendiner. En dat tegen een scherpe prijs van € 39,50 per persoon. Het menu wordt voorbereid door de chefkoks van ’s Molenaarsbrug, zelf hoef je alleen nog even de finishing touch te geven. Zo ben je voor heel even de chef én de gast! Alle ingrediënten en instructies zitten bij de box. Daarnaast is er ook een instructievideo gemaakt. “Zo brengen we toch een stukje passie over op de mensen thuis”, vertelt Tjeerd.

Het restaurant kan nog niet open, daarom zet ’s Molenaarsbrug in op het bezorgen van hun vijfgangendiner Tjeerd: “Op zaterdagochtend pakken we de meeste spullen in. Bijzondere stukken zoals langzaam gegaarde kalfsrib eye en de picanha van de big green egg hebben net wat meer liefde nodig! Daar zijn we al voor het weekend mee bezig. Dit betekent dat wij gelukkig een groot deel van de week in onze eigen keuken door kunnen brengen.” Remco vult aan: “De passie en kwaliteit die we normaal in het restaurant serveren proberen wij ook terug te brengen in ons thuisbezorgd menu. Dit is echt onze stijl van koken.”

Het vijfgangendiner

Gang 1: Picanha van de Big Green Egg
Gang 2: Mosterdsoep
Gang 3: Gegrilde zalm met gele bloemkool en kummelsaus
Gang 4: Kalfsrib-eye met witte en groene asperges en zoete aardappelcrème
Gang 5: Passievruchtenbavarois, bramen-mascarpone, wafeltje met verse aardbeien

Bovenstaand menu is te bestellen t/m zondag 17 mei. In de week van 18 mei komt ’s Molenaarsbrug met een nieuw menu. Houd de Facebookpagina en Instagram van ’s Molenaarsbrug dus goed in de gaten!

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html of via 06 28 64 27 95.