’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

VIER KERST BIJ 'S MOLENAARS!

Eerste Kerstdag openen wij onze deuren voor een exclusief kerstdiner met prachtige en heerlijke gerechten!

 U wordt van harte welkom geheten met een feestelijk champagneglas Cava. 

Het kerstmenu is inclusief amuse van de chef en koffie met friandises als afsluiting.

 

ZALM, TONIJN, COQUILLE & BASILICUM-CITROEN ESPUMA

Gerookte zalm, rauwe tonijn en gebakken coquille geserveerd met zoete aardappel, 

rammenas, espuma van basilicum en citroen, affilla cress

 

KALKOEN GALANTINE, EENDENLEVER & KWARTEL EI 

Kalkoen galantine gevuld met eendenlever, granaatappel, pistache, 

gember en jonagold, Pedro Ximénez stroop en sakura cress

 

 TONGFILET, TOBIKO KAVIAAR & KINGCRAB

Gegrilde tongfilet, tobiko kaviaar en kingcrab met knolselderij carré, 

wortel crème, kervel saus en chili cress

 

 HERTENRACK, BUIKSPEK, STOOFPEER & WILD JUS

Gebakken hertenrack, langzaam gegaarde buikspek, stoofpeer met filodeeg, 

vergezeld met schorseneer, pompoen en chiogga biet, ahornsiroop en wildjus

 

KAAS, VIJGEN & JAM

5 verschillende kazen met vijgentaart en huisgemaakte jam

 

 REDVELVET, WITTE CHOCOLADE & MANGO

Bombe van redvelvet cake gevuld met witte chocolade mousse, mango granité 

gegratineerd met passievrucht merengue, kletskop, mint gel

 

Aanvang: 18.30 uur

Kerstmenu € 92,50 per persoon 

Bijpassend wijnarrangement € 45,00 per persoon 

 

 

Wilt u alvast reserveren? Of wenst u meer informatie?

Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Tel: 0172432087

Reserveren kan alleen via de mail: info@molenaarsbrug.nl

 

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.