’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Valentijnsmenu!

Love is in the air!
Onze keuken brigade heeft een heerlijk menu georganiseerd voor Valentijnsdag. Dit menu zal ook in de weekenden van week 5 en week 6 bezorgd worden. Met Valentijnsdag krijgt het dessert een extra romantisch tintje!
 
Het menu start met een mooi taartje van huisgerookte zalm en Hollandse garnalen met saffraan mayonaise. Dit wordt gevolgd door een sweet pepper soep met pancetta, pesto pannacotta en bimi. Het tweede tussengerecht is gebakken rode mul filet gecombineerd met gamba’s en een citroen-botersaus.
Het hoofdgerecht is een gegrilde runderentrecôte met sugarsnaps, groene asperges, kastanjechampignons, pastinaak crème en een jus van granaatappel. Als dessert een samenspel van een marshmallow van Pisang Ambon, chocolademousse, frambozen bavarois, aardbeien coulis en een flensje verrijkt met banaan.
 
Gaat u uw Valentijn verrassen met dit mooie menu? Wij zorgen voor alle voorbereidingen en duidelijke instructies om de finishing touches thuis toe te passen!
Bestellen kan gemakkelijk via: https://molenaarsbrug.sitedish.shop/ Komt u er niet uit? Wij helpen graag verder via: 0687002380. 
 
valentijnsdag2.jpg