Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

's-Molenaarsbrug is een restaurant met een verfijnde Franse keuken, geïnspireerd op culinaire invloeden van landen over de hele wereld. Klassieke gerechten worden bereid met een moderne twist, zo ook de nieuwe gerechten op de menukaart. Naast gerechten met mals vlees, hebben ze ook overheerlijke gerechten voor gasten die vegetarisch eten.

Nieuwe gerechten
Vrijwel heel de menukaart bestaat uit nieuwe gerechten waar je jouw vingers bij af kunt likken. Een van de nieuwe gerechten is de gerookte forel, geserveerd met wakame, noedel salade en besprenkeld met soja vinaigrette. Meer een liefhebber van vlees? Kies dan voor de geroosterde kalfsribeye. Het gerecht wordt afgemaakt met chips van parmaham en pickled rammenas. Voor de liefhebbers van een mals stuk vlees is er de huisgemaakte papardelle met baby courgette, gemengde paddenstoelen, en gestoofde kalfs ossobucco in een gele curry bieslook saus. Op de dessertkaart staan ook nieuwe gerechten, waaronder de pannacotta van passievruchten, geserveerd met spekkoek en yoghurt amarenenijs.

 

Benieuwd naar de andere nieuwe gerechten op de menukaart? Klik hier!