Restaurantweek start 28 maart 2019!
Alphens Restaurantweek maart 2019
CRȆPE VERRIJKT MET TIJM, UIENMOUSSE & ZALM
Crêpe verrijkt met tijm, zacht gegaarde uienmousse, gerookte zalm en gefrituurde kappertjes
(vis, gluten, lactose, eieren)
OF
ROSBIEF, BASILICUM & MIERIKSWORTEL-DRESSING
Gebraden rosbief, basilicumkorst geserveerd met een mierikswortel-dressing
(lactose, gluten, eieren)
---------------------------------------------------------------------------------
ZOETE AARDAPPEL-ROOMSOEP, MAIS & BONITO FLAKES
Zoete aardappel-roomsoep, mais en bonito flakes Meerprijs € 7,50
(vis, lactose)
OF
PULLED PORC, COLESLAW & SWEET PEPPER AIOLI
Pulled porc, coleslaw met een sweet pepper aioli Meerprijs € 7,50
(eieren, lactose)
--------------------------------------------------------------------------------------
ZEEBAARS, ROZEMARIJN-TOMAAT CRÈME & CITROEN
Gegrilde zeebaars, rozemarijn-tomaat crème, gele biet, mini courgette, mosterd purper,
verrijkt met een citroen beurre blanc
(vis, lactose, sulfiet)
OF
EEND, FREEKEH & GRANAATAPPEL
Gebraden eendenborstfilet, freekeh, vijgen, oosterse bonen, cashewnoten,
geserveerd met een saus van granaatappel
(lactose, gluten, noten)
-------------------------------------------------------------------------------------
KAASPLANK
Kazen uit het groene hart met vijgen taart-brood en huisgemaakte jam Meerprijs € 7,50
(gluten, sulfiet, lactose, noten)
OF
BIETEN-CHOCOLADE FUDGE CAKE, SAFFRAAN PEER & VICE VERSA IJS
Bieten-chocolade fudge cake, saffraan peer, scarlett cress, met vice versa-ijs
(lactose, gluten, eieren)
€ 27,50 pp excl. dranken.
Reserveer direct hier!