’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Restaurantweek start 25 oktober!

Dit is ons menu voor de komende editie:

HUISGEROOKTE ZALM CARPACCIO & BIET

Met in Citrus geïnfuseerde bieten en rucola sla

(vis, sulfiet, mosterd, ei)

OF

ROSÉ GEROOSTERDE KALFSACHTERMUIS

geserveerd met zoete aardappel salade en chimmichurri van groene kruiden en rode peper

(lactose, mosterd, sulfiet, ei)

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

GEBAKKEN GAMBA’S & RODE UI

Gebakken gamba’s en rode ui afgeblust met teriyaki saus                           Meerprijs € 7,50

(lactose, schaaldieren, sesam, sulfiet)

OF

PICANHA VAN DE BIG GREEN EGG

Picanha van de big green egg met gepofte knoflook                                    Meerprijs € 7,50

en een zongedroogde tomaten dressing

(sulfiet, mosterd, ei)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

GEGRILDE TONIJN STEAK & PETERSELIE PASTA

Geserveerd met gele courgette en geroosterde sesamsaus

(vis, lactose, sulfiet, sesam)

OF

GEBAKKEN WILDZWIJN RACK & POMPOEN

Gebakken wildzwijn rack met gekarameliseerde pompoen, aardappelwafel en tijm-bosui jus

(gluten, sulfiet, lactose, ei)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

KAASPLANK

Kazen uit het groene hart met vijgen taart-brood en huisgemaakte jam         Meerprijs € 7,50

(gluten, sulfiet, lactose, noten)

OF

BAVAROIS RUBANE, KERSEN & KARAMEL

Bavarois rubane van koffie, vanille en chocolade, geserveerd met amarenenkersen-ijs en karamelsaus

(gluten, sulfiet, lactose)


Reserveer direct hier!

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken deze cookies alleen voor het verzamelen van analytische gegevens. Deze gegevens zijn volledig anoniem en uw privacy wordt hierin niet aangetast.