Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

Restaurantweek augustus 2020

Van 20 tot en met 30 augustus 2020 is de Alphens Restaurantweek. Deze editie zullen wij voor het eerst een 5-gangen menu serveren voor € 35,00 per persoon. Graag tot dan!

Voorgerecht:
HUISGEROOKTE ZALM, GEMARINEERDE GAMBA & SWEET CHILI
Huisgerookte zalm met in avocado, limoen en gember gemarineerde gamba geserveerd met sweet chili mayonaise
(lactose, eieren, mosterd, sulfiet, vis, schaaldieren)

Tussengerecht 1:
GAZPACHO, BASILICUM & CROUTONS
Gazpacho, Spaanse koude tomatensoep verrijkt met komkommer, gegarneerd met bleekselderij, croutons en basilicum
(gluten)

Tussengerecht 2:
KWARTELBOUTJES, POLENTA & TRUFFELROOMJUS
Gebraden kwartelboutjes met gebakken griesmeel polenta, gestoofde prei en jus verrijkt met truffelsalsa en kookroom
(lactose, sulfiet, gluten)

Hoofdgerecht:
TOURNEDOS, KING BOLEET & MADEIRAJUS
Gebakken tournedos van de ossenhaas met courgette, gele gepofte paprika, konings oesterzwam, rode ui en Madeira jus
(lactose, sulfiet)

Nagerecht:
CASSATA, CHOCOLADEMOUSSE & MANGOCREME
In lagen opgebouwd ijs met een buitenkant van spekkoek, geserveerd met pure chocolademousse, mango creme en aardbeien coulis
(lactose, eieren, sulfiet, gluten)