We hebben na het prikken van onze trouwdatum als eerst ’s Molenaarsbrug gebeld.

Linda de Hoogh-Terwee

Restaurantweek augustus 2020

Van 20 tot en met 30 augustus 2020 is de Alphens Restaurantweek. Deze editie zullen wij voor het eerst een 5-gangen menu serveren voor € 35,00 per persoon. Graag tot dan!

Voorgerecht:
HUISGEROOKTE ZALM, GEMARINEERDE GAMBA & SWEET CHILI
Huisgerookte zalm met in avocado, limoen en gember gemarineerde gamba geserveerd met sweet chili mayonaise
(lactose, eieren, mosterd, sulfiet, vis, schaaldieren)

Tussengerecht 1:
GAZPACHO, BASILICUM & CROUTONS
Gazpacho, Spaanse koude tomatensoep verrijkt met komkommer, gegarneerd met bleekselderij, croutons en basilicum
(gluten)

Tussengerecht 2:
KWARTELBOUTJES, POLENTA & TRUFFELROOMJUS
Gebraden kwartelboutjes met gebakken griesmeel polenta, gestoofde prei en jus verrijkt met truffelsalsa en kookroom
(lactose, sulfiet, gluten)

Hoofdgerecht:
TOURNEDOS, KING BOLEET & MADEIRAJUS
Gebakken tournedos van de ossenhaas met courgette, gele gepofte paprika, konings oesterzwam, rode ui en Madeira jus
(lactose, sulfiet)

Nagerecht:
CASSATA, CHOCOLADEMOUSSE & MANGOCREME
In lagen opgebouwd ijs met een buitenkant van spekkoek, geserveerd met pure chocolademousse, mango creme en aardbeien coulis
(lactose, eieren, sulfiet, gluten)