Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

Restaurant 's Molenaarsbrug heeft een nieuw vijfgangenmenu

Na leuke en enthousiaste reacties op het vorige menu, zijn de koks van Restaurant 's Molenaarsbrug aan de slag gegaan met een nieuw vijfgangendiner. En goed nieuws: deze week bezorgt het restaurant ook op donderdag en vrijdag!

Het vijfgangenmenu wordt voorbereid door de chefkoks van ’s Molenaarsbrug, zelf hoef je alleen nog even de finishing touch te geven. Zo ben je voor heel even de chef én de gast! Alle ingrediënten en instructies zitten bij de box. Daarnaast is er ook een instructievideo gemaakt, zo weet je precies hoe je de gerechten kunt serveren. 

Normaal bezorgt 's Molenaarsbrug op zaterdag- en zondagmiddag alles bij jou thuis voor een heerlijk vijfgangendiner. En dat tegen een scherpe prijs van € 39,50 per persoon. Maar speciaal vanwege het Hemelvaartweekend bezorgt het restaurant ook op donderdag 21 en vrijdag 22 mei. 

Het vijfgangendiner

Gang 1: Huisgerookte zalm, gerookte forel en Hollandse garnalen geserveerd met mesclun sla vergezeld met een kruidendressing en kerrie mayonaise (wijnsuggestie voor gang 1 is een Sauvingnon Blanc of een Grüner Veltliner)
Gang 2: Courgette-prei roomsoep met croutons en uitgebakken katenspek
Gang 3: Gebakken kabeljauw met citroen-bulgur en julienne van wortel en courgette spaghetti verrijkt met een saus van zongedroogde tomaten (wijnsuggestie voor gang 3 is een Verdejo of Soave)
Gang 4: Diamanthaas van de Big Green Egg geserveerd met roergebakken haricot verts, snack tomaatjes en een gratin uit de oven geserveerd met een klassieke rode wijn-peper jus (wijnsuggestie voor gang 4 is een Primitivo of Shiraz)
Gang 5: Frambozen kwark taartje met een bodem van spekkoek, gelei van passievruchten, frambozencurd, frambozen, pure chocolade rum saus en een passievruchten merengue

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html of via 06 28 64 27 95.