’s Molenaarsbrug biedt een rustige omgeving om zakelijke gesprekken te voeren.

Nico van Remundt

Radio 538 betaalt rekening van Victoria uit Alphen

Victoria Santes uit Alphen aan den Rijn is dinsdag in de prijzen gevallen bij Radio 538. De Alphense deed mee aan de actie 'Hierrr Met Je Rekening!' van de radiozender, waarbij 538 een ingestuurde rekening betaalt.

Radio-dj Frank Dane beloofde de rekening van 899,34 euro te betalen nadat hij het bizarre verhaal erachter hoorde. "Op 1 januari deed ik mijn zoontje in bad en waarschijnlijk deed de buurvouw op hetzelfde moment haar kindje in bad en hadden we het bad tegelijk laten leeglopen. Toen mijn man thuiskwam ontdekte hij dat dit voor een rioolexplosie beneden in de wc had gezorgd", legde Victoria uit. Hierdoor zat de wc, de hal en de woonkamer onder de 'stront en viezigheid', zoals de radio-dj het omschreef. Er moest een rioolservice aan te pas komen om het probleem om te lossen en te helpen met het schoonmaken van de wc. 

Radio 538 betaalt tijdens de actie Hierrr Met Je Rekening bijzondere, dure, gekke of grappige rekeningen. "Elke rekening is welkom, zolang je er maar een goed, bizar of grappig verhaal bij hebt", stelt de radiozender. Op 9 januari viel de Alphense Janneke ook al in de prijzen bij 538.