’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Kerst 2020 bij 's Molenaarsbrug!

Graag informeren wij u over onze ideeen omtrent het kerstdiner dit jaar.

Normaal gesproken treffen wij rond deze tijd de nodige voorbereidingen om er een prachtige kerst van te maken. In verband met de huidige maatregelen, hebben wij tot zover, nog geen precieze voorbereidingen getroffen voor deze mooie tijd van het jaar. Dit aangezien de situatie rondom Covid-19 nog erg onzeker is en er continue veel veranderd. Op dit moment is het bijvoorbeeld nog onduidelijk hoeveel personen er bij elkaar aan tafel mogen en hoeveel personen wij in onze locatie mogen verwelkomen. 

Uiteraard hopen wij een mooi kerstmenu te mogen serveren en kunnen wij niet wachten om u de lekkerste gerechten te serveren. Zodra de huidige maatregelen versoepelen en wij er het vertrouwen in hebben dat wij u een mooi, heerlijk en veilig diner kunnen serveren zullen wij nieuwe informatie hierover op social media en onze website plaatsen.

Tijdens de kerstdagen bieden wij de mogelijkheid om een heerlijk 5-gangen kerstmenu bij u thuis te bezorgen. De ingredienten worden in een box bij u thuis bezorgd, waarna u enkel de finishing touch aan de gerechten hoeft te geven. Meer informatie vindt u via: http://www.molenaarsbrug.nl/thuisbezorgd.html

Kerstmenu deluxe #1.jpg

Kerstmenu deluxe #2.jpg

Kerstmenu standaard #1.jpg

Kerstmenu standaard #2.jpg

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@molenaarsbrug.nl of bel naar 06-87 00 23 80