’s Molenaarsbrug voelt erg vertrouwd, ik kom er al jaren. Het is bijna een tweede thuis.

Annelies Wille

Een vijfgangendiner bestel je bij Restaurant ’s Molenaarsbrug

Weet je nog niet wat je op zondagavond wilt gaan eten? Kies dan voor het vijfgangendiner van Restaurant 's Molenaarsbrug. Op zondagavond kun je voor de laatste keer genieten van het huidige menu. In de week van 18 mei komt er namelijk een nieuw vijfgangendiner!

“De gerechten op de menukaart hebben we zoveel mogelijk afgestemd op dit seizoen, zo staan er nu bijvoorbeeld asperges op de kaart”, vertelt eigenaresse Selina Kalkhoven. “Door elke keer een nieuw menu te verzinnen, blijven we vernieuwend! Ook is het fijn dat we met het bezorgen nog contact met onze gasten kunnen houden. Zo kunnen we hen toch nog blij maken.”

Op zaterdag- en zondagmiddag bezorgt ’s Molenaarsbrug alles bij jou thuis voor een heerlijk vijfgangendiner. En dat tegen een scherpe prijs van € 39,50 per persoon. Het menu wordt voorbereid door de chefkoks van ’s Molenaarsbrug, zelf hoef je alleen nog even de finishing touch te geven. Zo ben je voor heel even de chef én de gast! Alle ingrediënten en instructies zitten bij de box. Daarnaast is er ook een instructievideo gemaakt. “Zo brengen we toch een stukje passie over op de mensen thuis”, vertelt Tjeerd.

Vijfgangendiner

De eerste gang bestaat uit Picanha van de Big Green Egg. Daarna volgt de mosterdsoep en de gegrilde zalm met gele bloemkool en kummelsaus. Als vierde gang staat de kalfsrib-eye met witte en groene asperges en zoete aardappelcrème op het menu. Als afsluiter kun je genieten van een passievruchtenbavarois, bramen-mascarpone, en een wafeltje met verse aardbeien.

Bovenstaand menu is te bestellen t/m zondag 17 mei. In de week van 18 mei komt ’s Molenaarsbrug met een nieuw menu. Houd de Facebookpagina en Instagram van ’s Molenaarsbrug dus goed in de gaten!

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html of via 06 28 64 27 95. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag in huis. Bestellingen worden geleverd tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Let op: Restaurant ‘s Molenaarsbrug bezorgt alleen op zaterdag en zondag. Het is niet mogelijk om een gewenste tijd tussen 16:00 uur en 18:00 uur aan te geven. Als alternatief kan de box vanaf 16:00 uur op de betreffende dag opgehaald worden bij Maggie Blue (Hooftstraat 2 in Alphen aan den Rijn).