Het vernieuwde ’s Molenaarsbrug is zeker een aanwinst voor Alphen aan den Rijn

Tim Coronel

Een nieuw vijfgangendiner van Restaurant ‘s Molenaarsbrug

Restaurant ’s Molenaarsbrug heeft een nieuw menu! Het hele team heeft hard gewerkt aan de nieuwe gerechten, zodat je weer kunt genieten van een heerlijk vijfgangenmenu. Je hoeft zelf alleen nog even de finishing touch te geven!

Het nieuwe menu van Restaurant ’s Molenaarsbrug bestaat opnieuw uit vijf heerlijke gangen, ideaal voor een lekker avondje thuis genieten. “De gerechten op de nieuwe menukaart hebben we zoveel mogelijk afgestemd op dit seizoen, zo staan er nu bijvoorbeeld asperges op de kaart”, vertelt eigenaresse Selina Kalkhoven. “Door elke keer een nieuw menu te verzinnen, blijven we vernieuwend! Ook is het fijn dat we met het bezorgen nog contact met onze gasten kunnen houden. Zo kunnen we hen toch nog blij maken.”

De eerste gang bestaat uit picanha van de Big Green Egg. Daarna volgt een mosterdsoep en als derde gang de gegrilde zalm met gele bloemkool en kummelsaus. Vervolgens is het tijd voor het witte goud: kalfsrib-eye met witte en groene asperges en zoete aardappelcrème. Als afsluiter krijg je passievruchtenbavarois, bramen-mascarpone, en een wafeltje met verse aardbeien. Alle ingrediënten en instructies zitten in de box, je hoeft zelf alleen nog even de finishing touch te doen. Zo ben je voor heel even de chef én de gast!

Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag in huis. Bestellingen worden geleverd tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Let op: Restaurant ‘s Molenaarsbrug bezorgt alleen op zaterdag en zondag. Het is niet mogelijk om een gewenste tijd tussen 16:00 uur en 18:00 uur aan te geven. Als alternatief kan de box vanaf 16:00 uur op de betreffende dag opgehaald worden bij Maggie Blue (Hooftstraat 2 in Alphen aan den Rijn).